"Hoppa, budget voor deze week gehaald!!!
Weer € 100 erbij voor het goede doel.
Dank je Budgetfloorstore"
Angie&Pino
 
 
Foto
Koninginnedag 2013.
Of moet ik nu koningdag zeggen?  Wij klijken terug op een leuke dag in Amsterdam Oost. Om half vijf vanmorgen zijn we vertrokken naar de middeweg. (Dat is normaal mijn tijd om naar bed te strompelen.) Vandaag is alles anders.  Vandaag gaan we grabbelen in een ton en het Willem en Maxima snoep spel spelen. Dit alles om een paar kinderen in Gambia een toekomst te geven.  Gelukkig konden we nog een plekje vinden en al snel kwam onze hulp sacha, waar wij heel erg blij mee zijn.  De stal opgebouwd en een lekker bakje koffie gezet, dat kan Frans heel erg goed. Rond een uur of 7 gingen de stappers naar hun bed en de koopjes jagers ontwaakte. Het was nog even spannend of we er mochten staan, maar gelukkig was dat geen probleem. De grabbelbak was een groot succes en dankzij de 22 speelgoedhondjes die wij van sa gedoneerd hebben gekregen hebben we toch nog een leuk bedrag bij elkaar gesprokkeld gedurende de dag.  Rond half drie, na een grote zak friet hadden we een klein instort momentje maar danny kwam al snel te hulp met een flesje lekkers.  We waren er snel weer bovenop en hebben tot half zeven kunnen rekken. Helaas waren niet alleen wij,maar ook de auto moe. Appie wilde slapen en had geen zin om te starten.  Met start kabels van de theater fiets hebben we geprobeerd appie weer tot leven te wekken tot de vonken er vanaf vlogen. Na wat duw en trekwerk ontwaakte appie en konden we naar huis. Het was een geslaagde dag en ik wil iedereen die ons gesteund heeft bedanken.

 
 
We hebben weer een donateur!
We zijn super blij met de donatie van Paul en Nicole.
Zij doneren een autoradio en nog eens € 100 voor onze trip, kunnen we weer een stuk verder rijden.
Super bedankt Paul en Nicole.
 
 
Foto
Happy Valentine!

Vanavond hebben de dames van plezier Tine, Bep en Gerda bij mij gegeten. Het was een gezellige avond en ze hebben samen 3  kannetjes diesel gedoneerd. Super meiden! We kunnen weer een stukje verder met onze Ap maar we hebben nog vele kilometers te gaan.
Wie helpt ons door spanje en marokko heen?

Banknummer 62.64.35.706 A.C. Oostveen inzake adamnaarbanjul.nl  Help ons helpen.

 
 
Jaaaaaaaaa, we hebben een auto aangeschaft.
Een prachtige SsangYong Musso 2.9.td.
Niet te veel elektronica (dus, makkelijk te repareren) met een oersterke Mercedes 2.9.TD motorblok.
deze auto is i.s.m. http://www.venvautoservice.nl/ onze tijger in schaapskleding Gert-Jan de Vreugt aangeschaft.
Maar, dat is nog niet alles.
Wij hebben net te horen gekregen dat het verf om de auto te spuiten gedoneerd wordt (anoniem) en dat
Kooistra Schade & Herstel de Musso spuit als

 
 
Foto
Vandaag is er weer een mooi nieuw laagje sneeuw gevallen. Het ziet er prachtig uit maar zelf blijf ik liever binnen met de kachel hoog wachtend tot het voorjaar wordt. Waar ik wel heel blij van wordt is van Wim Brummel. Wij hebben een kannetje diesel ontvangen van deze kanjer. Heel erg bedankt Wim.


 
 
Foto

Voor iedereen de beste wensen. Laten we van 2013 een mooi jaar maken. Mijn goede voornemen dit jaar is zoveel mogelijk ophalen voor het crisis opvang centrum in Gambia. Het jaar is heel goed begonnen. Zo hebben we pennen en blocnotes gekregen van Frenk Lucas en een donatie ontvangen van Jennifer www.facebook.com/nailsandcakes. Bedankt Frenk en Jennifer. Willen jullie ons en de kinderen van de crisis opvang heel erg blij maken, heb je spullen over of ben je gewoon in een goede bui. Denk dan aan ons.
Banknummer 62.64.35.706 A.C. Oostveen inzake adamnaarbanjul.nl  Help on
s helpen.

 
 
Bedankt.
Er zijn een paar bedrijven en personen die op de donkerste week van het jaar een zonnetje in ons huis hebben gebracht. Zo heeft gebroeders kraan www.gebr-kraan.com 4 autobanden aan ons gedoneerd. Hebben we een SIMpc van  www.simpc.nl gekregen om te veilen. Marco Robijn legservice heeft een volle tank en een zak kleding gedoneerd. Remco Nak van www.niceunderwear.nl heeft een volle tank gedoneerd. Heeft sem en lenneke heeft een kerstdonatie gegeven van een halve tank. We hebben een doos knuffels van Gudrun en Rick gekregen en Theo en Joke hebben 5 dozen met knuffelberen voor ons. Je kunt ze allemaal vinden op onze sponsoren pagina. Bedankt allemaal!  Wij wensen onze sponsoren en de lezers een hele fijne kerst.
Angie en Pino
 
 
Foto
Veranderingen.

Wij hebben vorige week te horen gekregen dat er afgelopen challenge heel veel geld voor het weeshuis in alhagie is opgehaald. om andere projecten in gambia een kans te geven hebben zij dit project een jaar van de lijst af gehaald. Maar wat nu? We willen graag kinderen helpen omdat de kinderen de toekomst zijn. Na alle projecten grondig te hebben doorzocht is er een uitgesprongen waar wij graag onze naam aan willen verbinden. Misschien nog wel mooier dan onze eerste keus. Een crisis opvang huis. Hier worden kinderen die geen toekomst hebben en op straat leven, zoals deze baby, opgevangen tot er een plek vrij is in een van de weinige weeshuizen die Gambia rijk is. Wij kunnen een kind hiermee letterlijk van de straat halen en ze een veilige plek geven. Wie doet er met ons mee?

 
 
Foto
Brrrrrr Koud
Sinterklaas heeft het goed bekeken en is op weg naar Spanje. Hallo kerstman, welkom in ons koude landje. De NS heeft voorzorgsmaatregelen genomen en wij stoken de kachel lekker op. Snotterend in mijn bed met een grote pot thee krijg ik een lach op mijn gezicht want we hebben een donatie van Sem en Lenneke ontvangen. Len, je maakt mijn hele dag goed. Voor iedereen die ons blij wil maken in deze koude dagen.
 
Banknummer  62.64.35.706 A.C. Oostveen inzake adamnaarbanjul .