Bedankt.
Er zijn een paar bedrijven en personen die op de donkerste week van het jaar een zonnetje in ons huis hebben gebracht. Zo heeft gebroeders kraan www.gebr-kraan.com 4 autobanden aan ons gedoneerd. Hebben we een SIMpc van  www.simpc.nl gekregen om te veilen. Marco Robijn legservice heeft een volle tank en een zak kleding gedoneerd. Remco Nak van www.niceunderwear.nl heeft een volle tank gedoneerd. Heeft sem en lenneke heeft een kerstdonatie gegeven van een halve tank. We hebben een doos knuffels van Gudrun en Rick gekregen en Theo en Joke hebben 5 dozen met knuffelberen voor ons. Je kunt ze allemaal vinden op onze sponsoren pagina. Bedankt allemaal!  Wij wensen onze sponsoren en de lezers een hele fijne kerst.
Angie en Pino
 
 
Foto
Veranderingen.

Wij hebben vorige week te horen gekregen dat er afgelopen challenge heel veel geld voor het weeshuis in alhagie is opgehaald. om andere projecten in gambia een kans te geven hebben zij dit project een jaar van de lijst af gehaald. Maar wat nu? We willen graag kinderen helpen omdat de kinderen de toekomst zijn. Na alle projecten grondig te hebben doorzocht is er een uitgesprongen waar wij graag onze naam aan willen verbinden. Misschien nog wel mooier dan onze eerste keus. Een crisis opvang huis. Hier worden kinderen die geen toekomst hebben en op straat leven, zoals deze baby, opgevangen tot er een plek vrij is in een van de weinige weeshuizen die Gambia rijk is. Wij kunnen een kind hiermee letterlijk van de straat halen en ze een veilige plek geven. Wie doet er met ons mee?

 
 
Foto
Brrrrrr Koud
Sinterklaas heeft het goed bekeken en is op weg naar Spanje. Hallo kerstman, welkom in ons koude landje. De NS heeft voorzorgsmaatregelen genomen en wij stoken de kachel lekker op. Snotterend in mijn bed met een grote pot thee krijg ik een lach op mijn gezicht want we hebben een donatie van Sem en Lenneke ontvangen. Len, je maakt mijn hele dag goed. Voor iedereen die ons blij wil maken in deze koude dagen.
 
Banknummer  62.64.35.706 A.C. Oostveen inzake adamnaarbanjul .